lørdag den 24. januar 2015

Forlængerbord med justering til tapebinder

Da jeg købte min maskine, valgte jeg at købe det såkaldte 'coverkit' med, som bestod af forlængerbord, gennemsigtig trykfod og en elastikfod.

Det her forlængerbord er uundværligt når der skal syes oplægninger, da brugerfladen derved bliver større og det er nemmere at føre stoffet lige ind under trykfoden.

Jeg synes dog at den manglede når tapebinderen var monteret, men på tapebinderen er der to skruer i vejen, som der ikke er huller til i forlængerbordet.
Jeg satte min svigerfar på opgaven, og ud kom et forlængerbord med to huller, hvori der er plads til skruerne fra tapebinderen.
Hvis ikke man har mulighed for at borer huller i bordet, så kan man med fordel også slibe eller skære et stykke af, der svarer til de sted hvor de to skruer skal sidde, så der bliver plads til dem.


10 kommentarer:

 1. Hvor fedt. Jeg får slet ikk brugt mit og har faktisk fortrudt jeg gad at tage det med. Det ligger bare og fylder i skabet. Har du nogen fif til at få det brugt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det er uundværligt, det gør det så meget nemmere at få stoffet til at glide mere lige.
   - Få lavet 'hullet' eller hullerne, så det kan stå på maskinen hele tiden, uanset om der er tapebinder på eller ej :)

   Slet
  2. har i sat bordet på og derefter tegner mærker hvor skruerne ville ramme? Jeg er også helt misundelig på din holder til ribben

   Slet
  3. Ja, du sætter bordet på, og så sætter du pladen til tapebinderen på, skruer den fast på maskinen, og så kan du tegne i de to huller hvor skruerne skal sidde :) Det er super nemt :)
   Jeg er også meget glad for den - det er virkelig praktisk med en svigerfar der bare har adgang til at kunne lave nærmest alt :)

   Slet
  4. Fedt... jeg sad i aftes og kiggede på manden... og med store hundeøjne berettede at han altså liiige havde nogle ting han skulle lave for mig. Må håbe det virker.

   Men har du kun 1 tapebinder du bruger?

   Slet
  5. Jeg har en A binder på 35mm. der giver et færdigt resultat på 13mm. og så har jeg en B binder på 32mm. som giver et færdigt resultat på 8mm.
   Jeg har lige fået en hjem fra Kina som skal bruge 80 mm. som giver et færdigt resultat på 35mm., den glæder jeg mig til at prøve :)

   Slet
  6. 80 mm det var noget af en str. Den må endelig vise et billede af når den sidder på

   Slet
  7. Vil du dele hvor du har købt den fra Kina - håbede at den måske havde en bedre pris end de 1.300-1.500 som jeg kan finde...?

   Slet
  8. Hej Ettebette,
   Den er købt på aliexpress hos dem her: http://www.aliexpress.com/store/group/Hemmer-Folder/118575_100156271.html

   Kh. Michelle

   Slet
  9. Hej Ettebette,
   Den er købt på aliexpress hos dem her: http://www.aliexpress.com/store/group/Hemmer-Folder/118575_100156271.html

   Kh. Michelle

   Slet